Crazy water fight: happy New year!

De gevechten barsten al los in de voormiddag maar in de namiidag gaat iedereen total los! Auto's rijden af en aan, met volle watertanks, pas aangekomen rugzaktoeristen krijgen de volle laag op hun nog droge kleding. travesties dansen zich te pletter op 'it's raining man', en iedereen, letterlijk iedereen doet mee. Heerlijk!
Om deze beelden te kunnen maken, moet ik mij beschut opstellen, ik heb namelijk geen waterdichte camera...Sleutels van het hotel, camera en Ivan's sigaretten zitten in een plastic zak om min of meer te kunnen bewegen in de vuurlinie.
Voor alle duidelijkheid, ikzelf deed uiteraard ook mee, maar daar zijn (gelukkig) geen beelden van. Enfin, misschien pop ik wel op op één of andere blog van dit spontane water festival...











Een derriere die ik uit de duizend zou herkennen....Ubersexy in die Ibiza pareo en uiterst doeltreffend: mag nat worden en wordt heerlijk transparant.








Iman vecht het hardste, en krijgt dan ook de volle lading, keer op keer. Water, soms ijskoud met volle emmers, en dan een wolk bloem of talkpoeder, om het nieuwe jaar te vieren. Focussen, op tijd je watergeweer opladen, en je dan in de vuurlinie storten.

Twee locals mét talkpoeder vegen, wensen ons een happy new Yeal! Peace man!

De meeste shops en bars zijn uiteraard dicht om de schade te beperken, maar een paar moedige (en slimme) middenstanders doen toch open. Hier kan je bier, talkpoeder en flessen water kopen om je te bewapenen. Ze delen mee in de klappen maar vinden het zelf ook leuk. De opkuis is voor morgen.


G.I. Maui. In volle ornaat. Ze schiet raak, maar wordt nog veel meer beschoten: ze is zo lief mijnheer...



Nog een laatste gevecht op het strand, en dan uitblazen!


5 comments:

  1. eerst dacht ik dat je mee deed aan de betoging
    want die is voledig losgebarsten in bangkok,
    er zijn al doden gevallen, het is menens daar
    Hopend dat het bedaard voor je vertrekt anders kun je daar nog weken blijven en Iman moet dan niet naar school joepie????????
    papie

    ReplyDelete
  2. Ivan de tel. klantendienst van belgacom voor het
    buitenland: +32 2 5406398

    ReplyDelete
  3. 'k geloof dat je telf. nu gaat salutjes papie

    ReplyDelete
  4. wat leuk!
    wij willen meedoen
    hopelijk geen probleem daar?
    lieve zoen
    zus

    ReplyDelete
  5. Dag allemaal,

    vandaag is het woensdag, en normaal gezien zaten we nu al in Bangkok. Maar het is hier zo fantastisch dat we in feite niet echt weg willen. Het feit dat er momenteel nog onrusten zijn in Bangkok helpt ook niet echt om naar daar te willen.
    Vandaag gaan we snorkelen naar shark Island, en yes, er zitten haaien, maar geen gevaarlijke. Maui heeft op school een werk gemaakt over haaien, en gaat het nu persoonlijk gaan uitchecken. Ze snorkelt zeer goed, en we heebn al supermooie vissen gezien, net zoals in Finding Nemo.
    Morgen gaan we met een boot naar een paar snorkelspots, om een ganse dag visjes te gaan kijken.
    Vrijdag nemen we dan de veerboot terug naar Koh samui, en vandaaruit het vliegtuig van een uurtje naar Bangkok.
    Nu, we houden de berichten over ginder in het oog en we kunnen onze vluchten nog altijd verzetten.
    We houden jullie op de hoogte!

    Vele kussen,

    Kate, Ivan en de kids (die nog liggen te slapen, te moe blijkbaar om te komen ontbijten....)

    ReplyDelete